Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

come here n sing~


blogger-emoticon.blogspot.comMaroon 5 - Won’t Go Home Without You

I asked her to stay but she wouldn’t listen
She left before I had the chance to say
Oh
The words that would mend the things that were broken
But now it’s far too late, she’s gone away

Every night you cry yourself to sleep
Thinking: “Why does this happen to me?
Why does every moment have to be so hard?”
Hard to believe it
It’s not over tonight
Just give me one more chance to make it right
I may not make it through the night
I won’t go home without you

The taste of her breath, I’ll never get over
The noises that she made kept me awake
Oh
The weight of things that remain unspoken
Built up so much it crushed us everyday

Every night you cry yourself to sleep
Thinking: “Why does this happen to me?
Why does every moment have to be so hard?”
Hard to believe it

It’s not over tonight
Just give me one more chance to make it right
I may not make it through the night
I won’t go home without you

It’s not over tonight
Just give me one more chance to make it right
I may not make it through the night
I won’t go home without you

Of all the things I felt but never really shown
Perhaps the worst is that I ever let you go
I should not ever let you go, oh oh oh

It’s not over tonight
Just give me one more chance to make it right
I may not make it through the night
I won’t go home without you

It’s not over tonight
Just give me one more chance to make it right
I may not make it through the night
I won’t go home without you
And I won’t go home without you
And I won’t go home without you
And I won’t go home without you

p/s: i won't go home without you...... lalala~
jom2 balik umah ramai2...

Why I Like It Longer

its awesome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LG Chocolate phone (BL40)

Do you like it Longer, sexier, sleeker? What were you thinking about? We were talking about the new latest LG Chocolate BL40 phone (BL40).
(wow....... this is so interesting. Am i right????)


Sesiapa yang melihat pasti terpegun melihat pesonanya..
LG Chocolate phone (BL40), mengiurkan pandangannya, sentuhannya, lirikan bodynye, lenggok ruangannya, kebolehannya mampu mengalahkan super model..

Chocolate itu menawan like

Miss World, Gibraltar's Kaiane Aldorino

LONGER, SEXIER AND SLEEKER
blogger-emoticon.blogspot.com(KETAP GIGI LAH SAPE YANG XPADAT)


i like it longer...(nk ckp kt fon pn senang, nk sentuh2 pon senang, nk pegang pn senang sbb nipis n xlebar) :) NUFFNANG MAU BG SAYA BL40 LAGI LAH I LIKE...

blogger-emoticon.blogspot.comINI PILIHAN SEMUA WANITA DI DUNIA.
mahu berambut panjang, mempunyai jari jemari yang panjang (menarik gituh), langsing n seksi gituh (ngee~), berkulit licin like BL40.

SEGALANYA ADA DI BL40!!!!!!

I WANT IT.. (YOU WANT???? YES U CAN. siap cntk2 dan pergi lah ke pusat LG yang ada menjual phone ini. Dapatkan segera kerana anda pembeli yang sangat bertuah mampu memiliki model sehebat n secantik BL40.

LONGER, SEXIER, SLEEKER

P/S: I WANNA BE LIKE A MODEL. LIKE LG CHOCOLATE PHONE LIKE MISS WORLD!!!

blogger-emoticon.blogspot.com REBUT!!!


blogger-emoticon.blogspot.comBak cnie satu~

seriously, i miss him so much~


situasi jiwang karat:

tgk2 gmbr je teringat kamu...
tgk pintu nmpk kamu...
dengar lagu macam dengar suare kamu jer..

indu sangat...



blogger-emoticon.blogspot.com

xperlu mahal pon boleh melaram gak..

blogger-emoticon.blogspot.comkhas untuk semua wanita...

wanita slalu mahu kan yang terbaik untuk dirinya. Transformasi terhadap diri kita ada kalanya memberikan impak yang lebih baik agar kita mempunyai semangat baru, cara baru,new style n new boyfriend. Ekeke...

kadang2 kita rse kita nie xcntk n nmpk tidak menarik, sentiasa merasa rendah diri. (melalut lak aku nih, adoi..)

hmm jom kita nengok contoh nih:


terok kan muka dia.. cm ne nk ubah personaliti seseorg jd lebih bersemangat. (mate dh la kecik, muka lebar n pape lah.. huhu)


xperlu banyak sgt bendanye pun xpe. contoh:

(compact powder, blusher, lipstik, eye shadow n eye liner)

result:



muka yg pucat n xbermaya menjadi segar bile letak blusher. jd pink2 gituh..


tak salah kalo mencube even kita xpro pun bab nih. Asal leh kembang sendiri sudeh..lalala~


takut org ngate????? huh... peduli pe ke org. Mereka bg kome2 sume mkn ker??? bersikap positif lah terhadap diri anda. cewah...


SO...

marilah kite bersolek2. Ble lg nk sonok2 sesama wanita.. (bersolek merapatkan silaturahim)

yeke???/

ntah la.... ok je kot.


Daaa..........

p/s: maaf jika ada tersalah n solekan ini sangat huduh n makin menghuduhkan muka asal.
p/s kuasa dua: solek lah mengikut keadaan n tempat.

Pendapatan sampingan yg sgt senang aku pernah jumpe~

u all mesti xberapa yakin dengan benda mcm nih.. (kalo xyakin kenapa leh main nuffnang)
Ha ni lebih kurang dgn nuffnang lh. Tp benda ni cepat naik amoun yg kita dapat. Dengan hanya 1 click kita dh dapat USD1. Ha percaya x????


blogger-emoticon.blogspot.com

jangan risau..
website ni xambik korang nye maklumat yg membahayakan pon.
korang pon tak perlu susah2 sangat nk cari downline.
x rugi kalau kamu kamu n kamu mencoba.
Kalo x Caya cube korang ikut step nie n pasti korg nmpk hasil dalam masa just sehari jer..


Macam nie caranya:

mula-mula click cnie.
CLICK HERE

Pastu register lah ikut pe yg dia nak.
(xbanyak pn benda yg dia nk. contoh: usernama n pasword, email, conuntry, nama korg)

ha.... senangkan.
pastu dh boleh mulakan aktiviti yg membolehkan anda mendapat USD1 dengan satu click.

Tuga anda seterusnya ialah:
click -SURF ADS-

lepas klik citu akan kuar lak: paid to click, paid to signup n earn more
korang klik pada click link di paid to click (dia akan tulis brape yg available untk korg click)

kadang-kadang ada 6 link leh click, kadang2 dua je n kadang2 satu je. (ikut lh jnji boleh click)

korang click satu-satu link dulu. Jangan buka sume link tu terus. (bawak bersabar)

setiap satu link tuh kne tunggu 30 saat. (kt atas akan ada tulis wait:30sec.
selesai 30 sec tu nanti dia akan suruh korang click satu no. Korang click lh no yg dia suruh tuh.

dah selesai satu link n korang tutup lah tu n korang leh wt link yg seterusnya lak.

SENANG KAN.....
HEHE..


blogger-emoticon.blogspot.com

Baru semalam buat aku dh dapat USD18

SO TUNGGU APA LAGI!!!!!!!!
MARI RAMAI2 CLICK KAT CINI....

sebarang pertanyaan kalo xpaham leh tanya sya........ hehe.
gud luck sume~

blogger-emoticon.blogspot.com

KETIKA CINTA BERTASBIH

Kisah cinta yang memenuhi nilai-nilai cinta, kasih sayang dan pengorbanan meniti nilai-nilai agama yang sangat telus..

sehingga mampu menitiskan air mata sesiapa sahaja yang menghayatinya..

Memiliki insan yang telus terhadap cinta menegakkan tiang agama sesuci mutiara di persisiran pantai.

Ketabahan dan kejernihan yang suci dalam sesebuah keluarga.

Redha dengan ketentuan ilahi serta menuruti tuntutan agama dan berperilaku seperti seorang muslim yang benar-benar mendalami dan menciptakan diri sebagai seorang yang benar-benar menitiskan air mata kerana cintanya kepada agama.

Ketika cinta mereka bertasbih, sujud syukur kepadaNya...

Ketika cinta bertasbih nadi berdegup dan x bisa menolaknya...

Semoga seseorang insan itu bercinta terpelihara dari sebarang nodanya.. Amin..

Pelihara cinta merupakan cinta yang benar-benar setia, tulus dan suci.

itulah cinta yang membawa kita ke gerbang cinta abadi.

AMIN YA RABBAL ALAMIN

RESEPI YANG SESUAI DENGAN MASALAH PELANGI..

Petua kempiskan perut:


Perahan limau nipis yang dicampur dengan teh tanpa gula dan diminum setiap hari. Sebaik-baiknya biarlah teh yang diminum itu teh panas suam, kesannya lebih cepat. Amalkan meminum air ini dan insya-Allah perut anda yang buncit akan menjadi kempis dan kemas semula. Tapi..
AWAS...sekiranya buncit ada anak....mintak maaflah...


Tepung Gandum Rawat Kulit Terbakar:


blogger-emoticon.blogspot.com
Kepada yang melakukan kerja luar sering menghadapi masalah kulit muka terbakar kerana panas matahari. Untuk memulihkan kulit wajah, bancuh sebati sedikit tepung gandum bersama madu dan putih telur serta air limau nipis. Sapu bancuhan pada seluruh muka kecuali bahagian mata dan mulut. Biar kering baru cuci dengan air bersih.
(ye muka n kaki pelangi berbelang-belang mcm kuda belang dh)



Tumit Pecah-Pecah:


Cara mudah dan murah untuk menghilangkan pecah di tumit, sediakan kelapa yang diparut tidak terlalu halus dan sedikit garam. Gaulkan kelapa bersama garam hingga sebati, Tumit dan tapak kaki yang pecah itu hendaklah dicuci terlebih dahulu. Selepas itu sapukan kelapa bercampur garam pada tumit dan tapak kaki sambil menggosokkannya rata-rata. Kemudian cuci kaki hingga bersih. Amalkan petua ini tiga kali seminggu sebelum tidur.
(kene simen je tumit mula pecah, pecah je kne simen)


Kilatkan Cermin Mata:

blogger-emoticon.blogspot.com


Cermin mata selalu kabur warna kerana terkena peluh disekitar mata atau hidung. Cuba petua ini bagi mengatasi cermin mata anda jelas lebih lama. Cuci & gosokkan sedikit limau pada kacanya. Bilas bersih2 kemudian lap dgn kain bersih atau tisu. Hasilnya cermin mata lebih kuat & jelas lebih lama.
(cermin mate dh pecah.. xpe kilat kan jer)



Jemput-Jemput Menjadi Lembut:


Untuk yg inginkan jemput2 menjadi lebih lembut & enak, cuba masukkan air perahan limau nipis (buang bijinya) ke dlm adunan tersebut. Hasilnya pasti memuaskan anda.
(owh bagus2 pas nie cekodok pelangi akan selembut kapas)


Limau Nipis Cantikkan Badan:

blogger-emoticon.blogspot.com


Sediakan segelas air suam & masukkan tiga sudu kecil daun teh & juga sebiji air perahan limau nipis. Biarkan semalaman. Minum setengah gelas di waktu pagi & setengah gelas lagi waktu petang. Amalkan 3 kali seminggu.

(yeepi...)


Ha salin-salin jangan tak salin..

blogger-emoticon.blogspot.com




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up