Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

About Me

As salam semua.
Nothing special about me.
Mula berminat untuk berblogging tahun 2009. Mulanya sekadar mengisi masa bosan. Ngeh3~
Awal-awal penglibatan (ewah) kui3~ tak ada lah rajin bebenor nak update blog nih.
Hopefully in the future aku tegar untuk update mengupdate.
Kadang-kadang aku nampak macam gila meroyan je
so kau tak yah lah melayan aku kalau taknak sama-sama meroyan. erk???

Mesti korang tertanya-tanya pasal aku nak ber pelangi bagaikan..
Pelangi ni ada banyak warna. Ia samalah macam kehidupan aku yang macam-macam warna.

Nak tahu lebih lagi????









Kalau kau nak tahu lebih, senang-senang hack je aku. errrr... (ops....)



Aku ni satu lagi tak suka tulis post yang panjang melebar.
Kalau tetiba je kau orang tengok aku punya entry berdozen-dozen maknanya mungkin aku naik gila glamor. Semua nak cerita kat korang. hehehehe~


(*-*)v Peace no war... Gagagaga~



p/s: Blog ni untuk mereka yang tak kenal aku. Tapi rasanya ada yang mengenali aku pun dah mula jejak blog aku yang tak seberapa nih. Ni wat aku malus ni. Ok lah >>>>> nak sorok belakang peti ais sebab malu sangat. lalala~







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up