Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

Tuhan yg mengerti hati ini..

salam..
kadang2 manusia xfaham apa yg ada dlm hati manusia yang lain,
kadang2 mereka alpa sehingga sanggup membuat analisa kepada sesuatu prkara sendiri,
kadang2 mereka anggap kita tidak mempunyai hati perut walaupun itu simpang malaikat 44,
kadang2 kita xdpt jaga hati n kemahuan mereka pada satu ketika mnybbkan mereka terasa,
kadang2 kita cuba melakukan yang terbaik sbgai seorang yg rapat namun terlepas jua,
kadang2 kita cuba mengurangkan masalah mereka namun mereka menyalah tanggapi,
kadang2 kita menceritakan pula masalah mungkin dipikir meminta simpati dan mengharap belas,
kadang2 kita terasa hati namun disimpan dan tidak memandang itu perkara yg besar,
kadang2 walau hati menangis dengan perbuatan manusia ini namun tidak diperlihatkn,
kadang2 hati terguris jua jika mereka menyalah tanggapi,
kadang2 mereka tidak akn nampak masalah yang kita hadapi,
kadang2 tidak semua perlu di kongsi dan ditukar ganti,
kadang2 naluri ini pelik dengan tingkah laku manusia,
kadang2 manusia mengharapkan kita memahami mereka tanpa kita tahu masalah yang dihadapinya,
kadang2 kita.....................blogger-emoticon.blogspot.com.

tidak sume boleh diungkap dgn kata2...

indeed im...... text missing-

perasaan
kdg kala terharu
hati ku terbiar
mohon maaf
jika terluka
smngt hrs kuat
jgn lh kita terlalu merasa hati
namun itu sume lumrah
seorang manusia
dgn ketentuanNya aku pasrah..





blogger-emoticon.blogspot.com




Keputusan Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2009 - Kelantan vs Negeri sembilan

(pesanan : ini entry ak curik dr blog org lain)

November 07,
2009



Perlawanan yang ditunggu² oleh peminat bola sepak seluruh Malaysia (ye ke) baru sahaja melabuhkan tirainya saat entri ini dipost. Balik terus aku buat entri pasal ni. Semangat beb. Tapi sayang, bukan negeri aku. Negeri aku dah ketinggalan kat mana entah dalam bola sepak Malaysia ni.:)

Akhirnya Piala Malaysia menjadi milik Negeri Sembilan. Kelantan terpaksa berputih mata lagi setelah penantian mereka hampir 30 tahun masih belum lagi tercapai. Keputusan penuh menyaksikan Negeri Sembilan menewaskan Kelantan dengan keputusan 3-1.
Tahniah kepada Negeri Sembilan dan selamat mencuba lagi untuk Kelantan..:)
Keputusan Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2009 - Kelantan vs Negeri sembilan


Perlawanan jelas menunjukkan penguasaan Negeri Sembilan. Kelantan juga ada menyerang tetapi sayang bahagian finishing agak tumpul. Peluang ada.Tetapi bagi aku gol kedua Negeri Sembilan dan gol Kelantan dari sepakan percuma saat akhir perlawanan memang cantik.:).

Nanti kalau ada video aku uploadkan. Buat masa sekarang aku belum jumpa lagi.:)

Secara keseluruhannya aku rasa ok sahaja perlawanan ini. Macam perlawanan-perlawanan akhir yang lain.Adat bertanding ada menang ada kalah. Tetapi aku sangatlah tidak berkenan dengan beberapa kelompok penyokong kelantan yang mencemarkan perlawanan. aku tahu ramai je yang ok sebenarnya. Tetapi bilangan yang sedikit inilah yang mencemarkan perlawanan. Baling mercun, baling botol dan paling teruk bakar kerusi.
Ingat ini argentina ke..ha3



pic from kosmo.
(Aku bayangkan perlawanan ini berlangsung di amerika latin, argentina.ha3)



Apapun,dari pelawanan ini aku nampak semangat rakyat semakin bertambah terhadap bola sepak tempatan. Harap² lepas ini pun semangat ini tidak luntur.
Majulah Sukan Untuk Negara..:)

dh azan...

Ya Allah ape hal aku nie...
main2 tenet wktu2 magrib cm nih.

- entry ni just nk bgth hope n9 menang bola lwn klate.. (jgn main kotor sude) -
blogger-emoticon.blogspot.comgooaaaaallllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ehehe)

chayok2 vs aja aja fighting

yeay....... hari ni exm. (hepy bebeno)
hmm hopefully leh jwb exm 2day. (try ur bes 'pelangi')
do n play2 (jgn berfacebooking, berblogging (opss!!) n so on)
pelangi: baik !!! sy dak rajin xkn berblogging. I have no time untk sume tuh.. (poyos)





tata... nk bace2.

topic ari ni is update blog

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com hmm someone suh aku update blog.. (nie yg ssh org thu blog ak, ckit2 nk suh update).

nk tulis pe ek????blogger-emoticon.blogspot.com
so tujuan post ini di postkan adalah untk memuaskan hati org rmai agar ble diaorg tgk blog aku nie dorg akn aman damai n berkata "ha ada pn post bru, windu nk tgk perkembangan" (ahak3x)

blogger-emoticon.blogspot.comsedikit malu.. ngee~
hmm nampak nye haku akn menjadi blogger yang mula aktif
.
.
.
.
dikenali oleh setiap lapisan masyaraakt...blogger-emoticon.blogspot.combahagianya..

thankz kepada peminat yang tidak pernah lekang untk support haku,

(wakaka cnfm ada org bengang ngan ayt ak ni).
.
.
cetttt ada i peduli


blogger-emoticon.blogspot.comlalala~

pujaan ramaiblogger-emoticon.blogspot.com mekar di taman sari..

(jam aku post ni sbnrnye kol 6:32 pm tp blog nie knp tah jd schedule.. pape lah jnji post kn3..)

exam photography bru lepas...


la exm photo kacang jer... hahaha blogger-emoticon.blogspot.com. Cettt.. berlagak tol.
Last2 dapat paper tgk perh.... blogger-emoticon.blogspot.com, Pe lg jawab selambat yg mungkin agr xlh nmpk teruk sgt blogger-emoticon.blogspot.com
ngee~blogger-emoticon.blogspot.com

gerammmmmmm
blogger-emoticon.blogspot.com

knp Dr. Arif xckp pn soklan cm 2 rupe.. blogger-emoticon.blogspot.com (terlalu spesifik).


blogger-emoticon.blogspot.com tlg lh..
harap dapat result yang baik umtuk paper nie...

amin..

blogger-emoticon.blogspot.com

(tgh2 risau nih letrik lak main2.. kejap ada kejap xde.
blogger-emoticon.blogspot.com grrrr.. saba2.

blogger-emoticon.blogspot.com better rest dlu lh..

ape daa...

hari nie hari2 berlalu mcm biaseblogger-emoticon.blogspot.com.. hmmblogger-emoticon.blogspot.com bosan gak duk bilik seharian dr semalam lg.. dh la pewut sakit xthu sebabnyeblogger-emoticon.blogspot.com

blogger-emoticon.blogspot.com exm esk tp slalu main2 lg. Cube serious ckit mak cik oi!!!!!!blogger-emoticon.blogspot.com


lalala~blogger-emoticon.blogspot.com (giler lol)

blogger-emoticon.blogspot.comhmm...

bye nk study

blogger-emoticon.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up