Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

Menikmati Pizza hut chicken spicy delight

Assalamualaikum.

Bila merajuk haruslah mintak macam-macam. Baru lega rasa hati. Hahaha~ Kalau nak save money kenalah sentiasa bodek dan ambik hati aku. Boleh? argh apakah? haha.

Jadi hari tu aku call pizza hut dan order. Gila kau. Aku tak tau nak cakap menu apa aku nak. Nak pizza lah. Pizza apa-apa lah. Haha bole? janji pizza yang bulat2 macam lempeng tu. Huh. Berpeluh-peluh aku bukak internet cari nama yang sesuai dan senang untuk aku sebut. Air muka jatuh ke pizza lah kalau salah sebut menu. Maaf aku memang kampungan sikit. Anak jati lah katakan. Kalau sebut lempeng pisang ke, kelapa ke reti lah aku.

Meh nak review ckit rasa pizza nih. Arghh rasa kari kuat. Tapi heaven gile aku taruk sos cili lagi. Baru kebabom. Sebab tak pedas sangat pon cuma rasa kari dia kuat. Huu~

Saiz regular boleh dihabiskan dalam masa 30 minit.

Sekian.

Inner Neck Pelangi Isya

Salam...

Owh tajuk macam blogshop gituh. Gegege~
 
ce tengok ce tengok ni
 

Inner neck ni sebenarnye tudung sarung awning keras. Tak pernah aku pakai sebab buruk giler. Muka serius macam orang tua bila pakai. So aku bukak lah awning tu dah gunting2 jadi macam dekat gambar yang ada diterterakan. Pergh~ berpeluh-peluh.

Kelebihan ini ni
1. Melekat cantik je kat muka
2. Muka yang bulat terus jadi bujur
3. Yes dah boleh guna shawl yang jarang dan pendek.
4. Inner neck ni tak pendek. Sedang2 elok je.
5. Buat kita nak pakai hari-hari je. Hoh apakah? haha

Bestkan 5 manfaat dalam satu benda. Hik~
Jomlah layan

 


Sekarang ni kita bolehlah kitar semula tudung-tudung yang kita tak pakai menjadi tudung yang menarik dan sesuai dengan kita.

Suami Itu Suami Saya

Salam.

Tajuk aku pon sendiri tak paham kenapa begitu rupa. Haha.

Iye saya dah lebih setahun berkahwin. Macam-macam perangai dia yang saya kenal. Saya sayang suami saya. Muuuahhh. Haha. Dia baik sangat dekat saya. Saya nak pergi jalan-jalan dekat tesco dia ok je. Tak pernah larang saya nak pergi mana-mana kecuali pergi jauh-jauh. Pokoknya dia susah nak kata tak. Kalau nak apa-apa beli jelah.

"Abg nak baju" Dia kata ambiklah. "Abg nak beli mekap hehe" hish belilah nah duit ni. "Abg jom pergi Poh Kong" Dia lari dan tukar topik. Hoh pulak! hehe.

Macam-macam aku nak belikan. Tapi bukan selalu ye. Kalau selalu alamatnya makan nasi ikan kering aku nanti. Hah "aku" pulak.

Tadi bukan main cantik bersaya-saya.

Ok masuk balik.

Perangai dia tak pernah nak pikirkan diri sendiri. Asyik pikir orang lain. Ni yang jeles ni. Jangan pikir orang lain. Pikir i je tauu. lalala~ 

Eh dekat mana kita tadi?

Ok suka tau bila dapat baju baru. Ala kita beli murah-murah jelah. Jangan demand lebih dan membazir beli mahal-mahal. Selalu beli baju kat tesco sebab senang beli barang dapur sekali kehendak buaya sekali. Kihkih. Nanti kita snap gambar kalau dah pakai baju baru tu. Ala... tapi kalau nak sepasang ngan kita bolehlah beli dekat tesco. Semua tesco ada baju ni kot. Ala... janganlah pakai depan kita tau. Nanti terpaksa ambik lipstik corak2kan dekat baju macam iklan sabun basuh baju tuh. Kita pakai daia lah. Tak tau boleh hilang ke tak nanti. hihik~

Kami tak giler branded. Pakai murah janji sedap pakai.
Tapikan bukan selalu tau beli pape. Berbelanja jangan ikut nafsu saitonnn dan mengikut ketebalan poket.

Perhatian!!
Kepada semua perempuan jangan kacau suami saya.
Hikhik
Ingat tau.
Babai.

Tau tau tau..
Ingat.

Hello hello hello!

Salam.
haha... Testing je ni.

Kenapa Bulu Mata Gugur?

Salam kawan maya. (maya karin) hikhik~





Eh semalam bulu mata gugurlah. Orang katakan kalau bulu mata gugur tanda ada orang rindu. Owh ke benci? Ntah tak ingat aku. Tapi tu orang dulu-dulu lah cakap.

Fakta 1: Dah bulu mata baru nak tumbuh baru (cee fikir kalau bulu mata anda tak gugur dan tumbuh je jadi berlambaklah bulu kat mata anda) 

*Yetakyejugakkan*

Fakta 2: Eh mujur tak masuk matakan. *kecoh betol. 0_0
Fakta 3: Suka hati dialah nak gugur ke apa.
Fakta 4: Bulu hidung gugur sendiri jugak tak????

(-_-)v
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up