Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

Inner Neck Pelangi Isya

Salam...

Owh tajuk macam blogshop gituh. Gegege~
 
ce tengok ce tengok ni
 

Inner neck ni sebenarnye tudung sarung awning keras. Tak pernah aku pakai sebab buruk giler. Muka serius macam orang tua bila pakai. So aku bukak lah awning tu dah gunting2 jadi macam dekat gambar yang ada diterterakan. Pergh~ berpeluh-peluh.

Kelebihan ini ni
1. Melekat cantik je kat muka
2. Muka yang bulat terus jadi bujur
3. Yes dah boleh guna shawl yang jarang dan pendek.
4. Inner neck ni tak pendek. Sedang2 elok je.
5. Buat kita nak pakai hari-hari je. Hoh apakah? haha

Bestkan 5 manfaat dalam satu benda. Hik~
Jomlah layan

 


Sekarang ni kita bolehlah kitar semula tudung-tudung yang kita tak pakai menjadi tudung yang menarik dan sesuai dengan kita.

0 budak comel:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up