Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

Hantu tol... bila nak buat kerja je ngantok ngantok je nak buat kerja,,

adehh~
cm mne ni ble ngadap keje@asgmnt mate dh mula merapat n feel tdo memuncak..
malas gler nk wt keje.
otak igt tilam n bantal je..
Hopefully dpt siapkan sume keje dgn cemerlang n bernas.
(don loike kalo asgmnt cm rubbish.. tp tkt jadi rubbish) maklumlah otak kita xsame ngan otak lecturer. Kan3x??? kalo same baik aku jadi lec xyah dok study memanjang. kui3x..
k lh korg. Nk wt keje n tetttt....

hape tettt2???

ntah..

weiii katil kate pergi kubur kata mariii.....

seyh~

SUNVILLE PROPERTIES SDN BHD



Wah mmg dh lame sgt x update blog. Maklumlah skrg ni ble nk penghabisan sem sume jadi bz.. berlambak2 keje nk disiapkan. (lain kali jgn wt keje last minit lg ok)
Kadang2 je ada peluang try gak curi2 ckit masa nk buke blog nih tp xmenyempat nk post pape ok. Tapi buku muka ari2 sempat lak. kih3..(gelak sopan). Smpai ada yang tegur knp blog ni dh berlalang. ngeh~
Tesis xbergerak dgn kadar segera, asgmnt tergesa2 wt, tido still lelap, mndi still basah. :p
Hmm semalam baru habis satu presentation yg paling rumit keje nye. Letih dibuatnye hanya kerana satu perancangan projek pembangunan. Boleh dikatakan berhari2 dok discuss mengadap mereka.



(mereka yang ku tatap hari2. huh!!)


Dari pagi smpai petang dok bertenggek kt lib smpai cik Din naik kenal muka2 kitaorg n port kitaorg xpernah berubah. Mcm dh setting nama kitaorg kt cituh.. hehe~
Mula2 sblom kita org hari2 discuss tu mcm2 benda jadi. Selisih faham, marah2, geram2, tension2, stress lh n macam2. Btw kita bila melakukan kerja scr berkumpulan ini haruslah sntiasa menjaga hati ahli2nya n cube mengelakkan perkara yg bole membangkitkan kemarahan n ketidakselesaan mereka2 dlm kumpulan tu. Tp lama2 makin hari makin syg. Group kami kembali teguh n bekerjasama dgn hati yg suci.. ewahh~
penat lelah menyiapkan projek besar nih smpai keje lain lak yg terabai. aiseh... terok2..
Kebetulan lecturer untk subjek ni adalah merangkap supervisor aka mama aku.. adoi tiap kali jmpe dia sound aku sbb xanta lagi tesis aku kasi dia tgk. Huhu.. (merewang je thu)
eh3x chop2 aku pon xthu merewang tuh apa tp mcm sedap je gune ayt tu so i pon gunee..

Kerana projek pembangunan ni mnybbkan peluang untk brjumpa ngan kekasih hati tidak kesampaian sbb sabtu ahad pon dok discuss.. huhu so sad... sory abg.. (baru je nk g facial same2.. frust tol last minit cncl)

huh!! byk lagi benda yg berlaku kebelakangan ni tp kang kalo dok cite sume dh jadi cm diari lak blog nih.. ekeke~ bkn ada org nk bce pon.

-Kepenatan, kelelahan dan pengorbanan kami sebagai peneraju SUNVILLE PROPERTIES tidak disia-siakan kerana kami berjaya merangkul tempat kedua dalam kejohanan olahraga.. ekkk??? pe da.... merepek xabes2 i nih.. harap maaf.



-siaran tergendala-







manager: fendi
asstn: tehah
accountant: sya lh tu...
architect: ayob
marketing: ipin

haa tu pics selepas present n time snap2 wit our group.
Mmg bersyukur kerana berjaya mengalahkan 5 group yg lain dan dua diantaranya adalah merupakan saingan yg menjadi kegerunan kitaorg kerana mereka mmg selalu melakukan kerja yg gempak2. Kecewa ckit ada gak sbb x mng tempat pertama. hehe~ gatai tol.. lagi satu kecewa sbb kami x decide betol2 n masukkan part yg gempak2 kt bahagian akaun. Padahal 13 pages wt keje pengiraan akaun tuh tp xmasukkan pon.. :( agak kecewa tp xberguna. Aku merangkap akauntan agk kecewa kerana tidak dapat menumpukan sepenuh perhatian kt bahagian keuntungan syarikat sbb sibuk tlg wt bahagian lain gak. N kami (tehah n i) mlm sebelom present sibuk mengedit slide kasi cntk n menarik gituh. Xpe lh dapat tmpt kedua pon orait kerana hny kekalahan tipis dgn jrk mata hanya 1.5. Yipiii...

Tp xpe sume dh selesai n tinggal peratus untk exm lak.. harap2 dpt wt yg terbaik tuk exm n dpt A gituh.. Bru berbaloi.. hehe~ mama Dr Azima kasi A tau untk i...
ha ni pulak gmbr time discus lg:

adeh lmbt lak nk upload gmbr seterusnyee.. loading lame tol.

uik???

bru je ckp gmbr dh kuar. hik3. Layan~







(muke sume sememeh keletihan)

P/s: muka ku nmpk besar mybe sbb mata ku nmpk kecik.. huhu~ ada x ubt nk kasi mate ku x nmpk sepet.. seyhh~

wah xsabar nih..

haa korg nk thu knp i asyk xsabar2 nih..
i xsabar u nk thu rich PTC ku melambung smpai 1000 usd. Sbb kalo dh 1000usd bru leh dapat.
hishhhh!!!!!!!!
melaun tol. Igt main ape?? sehari dh wt tup2 dpt dh. Kne byk berusaha ckit nih. Rjin2kan diri mengklik link..
But skrg kt account ku dh mencapai dkt 200usd dalam masa xsmpai sebulan. Tu pon sbb jarang2 bukak benda alah nih CLICK .
Hadoyai best2.. nti leh ar beli lptop baru. Byk tuh kalo dpt.. 1000usd tuh. Cbe cnvert ke RM.. ha brape2??? kire2 @#$%^&&*

thank you RICH PTC

cinta???

sesungguhnya diri ini mmg mencintaimu,
xada dusta di antara kita,
x pernah terlintas nk menduakan dia dan x pernah terfikir untuk mencari pengganti x kira d mana diri ini berada nanti. Dia satu2nya insan yang kini telah memiliki hati ini. Malam ku rindukan mu siang ku perlukan mu. Jauh lubuk hati ni dh x terbuka untuk mencintai org lain dan percaya serta memohon di satu kan hati ku dan hati mu jua bersua roh mu dan juga roh ku. Terikat menjadi satu. X perlu di ragui lagi kerana telah ku kunci hati ini dan dia simpan kunci dalam poketnye (huhu dia yg ckp cm tu).


~Abg syg SYG abg~

memang kamu bukan org yang pertama tetapi kamu ada org yang terakhir memiliki hati dan cinta ini sehingga ke akhir hayat ku. (InsyaAllah marilah berdoa agar segalanya lancar tanpa gangguan)
Pernah dulu ku lafazkan perpisahan tapi dia mampu mengubahnya menjadi percintaan yang hakiki. Mungkin ini lah yang dinamakan jodoh antara kita.

SIKAP dia yang cool menyegarkan jiwa raga dan kematangannya teserlah membibitkan ketenteraman. Mmg hati ini mulanya keliru dan perasaan takut bercampur baur. Pernah dulu kecurigaan menyelubungi menimbuskan kesabaranku. ADAKAH DIA BENAR2 MENCINTAI KU DAN ADAKAH AKU BENAR2 MENCINTAINYA? Segalanya terjawab sehingga kini dia mencintai diri ini dan diri ini sangat mencintainya walau apapun yang terjadi. Diri ini rela bersusah senang bersama kerana keyakinan hanyalah berada pada diri kita sendiri. Jika kita tidak bersikap n berpemikiran positif terhadap diri maka kita tidak akan mengecapinya.

Berulang kali ku nyatakan bahawa cinta ku untuk mu tetapi bukan yang pertama kerana cinta pertama kita adalah sama iaitu cinta padaNya yang satu. Kasih sayang yang ku taburkan bukanlah debu tetapi kutaburkan bunga mawar putih sesuci cintaku padamu. walau jauh beribu batu namun wajahmu selalu terbayang dibenakku.


..:TERIMA KASIH CINTA:..


Kerana sudi menerima diri ini seadanya. Bukanlh bijak, kuranglah manisnya, sederhana ilmunya, tidaklah sempurna sehingga boleh di bicarakan mulut2 di luar dunia...


Tapi kepastian yang tiada tolok bandingnya..


-CINTAKU CINTAMU-

adoi lamanya aku curang kat blog nih... tak tengok dah berapa lama.

blogger-emoticon.blogspot.comhai sume..
penulis blog ini sgt busy kebelakangan nih.
so mmg xtercuit page blog nih.
penuh ngan sawang2 dh. uhuk3. Tlg2 merajinkan diri anda bersihkan segala mak nenek nih ye.^^v

lagi sebulan je nk final ni..

APAKAH PERASAAN ANDA???

whaTTTTTTTT???


ofcos gementar........... gagaga.
blogger-emoticon.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up