Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

Digi Internet RM3 Memang Hebat

Salam...

Bosankan kalau ada broadband tapi takut nak tengok video dekat youtube atau website yang lain. Takut-takut nanti dah pertengahan bulan kuota dah sampai. Alamatnya internet baru pertengahan bulan dah macam siput. (T_T). Tak ada ke internet yang unlimited sekarang ni dengan harga yang berpatutan?

Ya kepada Digi. Broadband ke internet mobile? Mari sini dekat-dekat aku nak cerita. Meh meh...

Aku pernah pakai broadband celcom dan maxis (aku potong sebab takut dorang blacklist aku. Haha). Service yang diberikan sedikit mengecewakan. Tak pasti pula kalau telco tersebut dah upgrade service tu. Tahun lepas dah start tak pakai broadband celcom (RM60++). Sekarang ni masih lagi pakai broadband maxis (RM40++). Sangat perlu bercatu-catu kalau nak main internet seperti tengok cerita online, download video dan macam-macam yang menyebabkan kuota internet cepat habis. Boleh setakat nak tengok fb, search biasa, dan baca-baca. 

Bila teringin nak tengok cerita. tutorial atau apa-apa dekat youtube. Aku subscribe internet mobile maxis yang RM2/100mb/day. Sebelum ni hanya untuk satu jam je kita boleh guna. Tapi sekarang dah per day pulak. Tetapi... ha ada tapi lagi. Kalau korang dah guna internet lebih dari 100mb, makanya korang dah tak boleh guna dah internet. Sebab dia bukan unlimited. Kesian. Bolehlah setakat nak tengok satu cerita lagi berapa minit nak ending tup-tup sampai mesej yang korang dah guna 100% 100mb tu. 

Sehinggalah aku temui salah seorang pengguna orang kuning (digi) yang dengan selumber badak mendownload sebarangan tanpa henti. Hanya dengan Rm3 korang boleh layan seberapa banyak cerita dan mendownload sampai kering otak nak fikir cerita dan video apa lagi korang nak download. Memang nampak macam mahal dari maxis mobile internet je sebab maxis Rm2/day. Korang tak perlu risau sebab walau pun masa nak beli internet mobile digi ni dia tulis Rm3/100mb. Tetapi dia unlimited dan laju. Happy tak? 

Antara yang perlu korang ingat bila dah subscribe digi internet Rm3 tu ialah:

1. Tempoh 12 am - 12 am (bukan sistem rotate. Er maksudnya kalau korang subscribe pukul 2 petang, dia tetap akan tamat pada 12am)

2, Automatik tolak kredit RM3 kita bila dah pukul 12 am kalau korang tak hentikan langganan. Memang macam tu kot style dia. Dah tolak baru hantar mesej. Grr... Tapi kalau korang memang guna lagi esok so biarlah dia tolak. Untuk hentikan langganan dial *116#

Kalau nak rasa berbaloi bolehlah guna digi mobile internet. Jangan tanya pasal broadband digi or pakej internet yang Rm30/500mb/montthly sebab tak guna lagi.

p/s: Kalau korang setakat surf biasa-biasa je boleh je pakai broadband maxis/celcom/digi. Terserah.

Mengapa perlu berbelanja lebih??
(^_^)v

136 budak comel:

RazFiRa said...

baguslah digi ni :)

fizz said...

just want to share,

sy pki maxis rm48, pastu sy langgan vpn RM5..broadband sy jdi unlimited,speed blh capai 2mbps,hari2 downlod jerk..hehe,klo nak bc detail blh g kat sini..http://tinyurl.com/unlimitedbroadband

"sharing is caring"

pelangi isya said...

thankz fizz for ur info.
Terus langgan vpn ipangi tapi for maxis skrg xdpt guna. Orang tu kata maxis blocked port tu.

Kalau dah boleh guna nanti pelangi war-warkan. haha.

Anonymous said...

ada contact x na langgan vpn

pelangi isya said...

boleh masuk website ni http://www.e-pahngi.com/

Anonymous said...

aq guna digi mobile..kat bb dpat 512 kbps jer..tp unlimited

pelangi isya said...

Sekarang ni saya tak mencadangkan anda semua dengan digi.

Sebab:

1)digi sekarang dah pandai anta masej bgtau kuota kita nak dekat habis. (still unlimited but slow giler)
2)tak selaju seperti sebelom ni. (pelik aku)

to anonymous: slow gile kalau 512kb je. Brape sen bayar ha?

Tn Khairi said...

sya pakai celcom 1malaysia campur vpn .. xde limitd dah layn youtube je tiap2 hari

sya lanngan 1m VPN
http://mulutmerah.net/cart

hadiey_hazel said...

Mcm mana nak henti langganan tu ye? nki henti tapi tak tahu mcm mana.

herli_pras.blogspot.co. said...

Digi internet fuck you....
Line Eror nak untung banyak kut.

pelangi isya said...

Hadiey: Cara nk hentikan langganan boleh click balik tempat awk langgan tu. Dia akan ada satu part hentikan langganan.

Herli: Yup u r right. Digi internet dh tak bagus. Mintak upgrade.

Sadiq Aq said...

bleh guna ke vpn di bdband maxis..

Anonymous said...

Ape beza mobile internet ngan hotlink broadband maxis?

pelangi isya said...

Sadiq: Yup sebelum ni boleh. Tp start tahun lepas vpn mcm dh kena block dgn maxis. Tak tau lah sekarang dh boleh ke belum. :)

Anonymous: Mobile internet dan hotlink broadband rasanya xde beza mana pon. Cuma harga dan speed dia je lain. Hehe xsure sgt.

Anonymous said...

vpn leh guna kat phone ke?

Anonymous said...

saya langgan celcom broadband daily tp dah dua minggu sy guna sbb dah kene hack. bayar rm5 je untuk dapat internet free seumur hidup haha

Nik Fikri said...

macam mana nak Menghentikan langganan Internet Mobile Digi harian 100 MB? dah habis kradit dibuatnya :'()

Anonymous said...

*116# pg part yg kita pilih tu pilih 99 pilih unsubscribed

Anonymous said...

Wat masa nie...digi yg terbaik....celcom no 2 sbb kat umh aq celcom xleh nk guna...line slow...klu kawasn,kat umh aq nie...kat umh org laen laju pulok...senget r celcom...baik pakai digi...setel line...laju sampi xlarat nk guna..

Syazwani Yusri said...

Saya nk tanya mcm mna nk hentikan langganan digi tu kalau dah tekan *116#??

joe jkeszposzt said...

Nak tanye aku dh pkai paket bb monthly RM18 tp unlimited.
So. Aku nak try kat phone sony aku, aku nak pakai digi.
Kire" mana bagus? Montly, weekly, ? Sebelum daftar nk tau dulu,.
Takut dia corrupt credit saye :(

aishah said said...

nak tya klo kite bli mble itnet digi untuk sbln tapi trikh krdit kite da tmat tmpoh intent y kite bli tu msih ley gunakan lg tak atau kite kne tpup just idupkan trikh?

Sarifah said...

unsubcribe/batal dial *128*3*1*1#

Syafiq Afiq said...

Salam,nk tny vpn tu ap..gma utk apa ? utk unlimitedkn internet ka ?

Syafiq Afiq said...

Salam,nk tny vpn tu ap..gna utk apa ? utk unlimitedkn internet ka ?

pelangi isya said...

Yup boleh.

pelangi isya said...

Internet still boleh guna rsanya sbb dh tolak duit siap2.

pelangi isya said...

Waalaikumsalam. Vpn ni untuk unlimitedkan internet. Selain tu bila guna vpn kita ada kebebasan untk surf mne2 website tanpa sekatan.

Anonymous said...

isya,,nak kiss boleh?

kakipromo said...

best juga plan digi ni

Mohd aswan12 said...

Macam mna nak buat maxis unlimited tolong share

DrEm said...

lepak

abgchik90 said...

vpn ada yg privte tak

Anonymous said...

internet xleh guna kalau airtime expired walaupon dah beli data sbulan skali pon..

rizal brahim said...

trick digi easy.. 50sen shari.. unlimited .. aku dh gune.. still sampai skrg oke lg.. tgk youtube lancarr doo. mcm2 movie aku tgk.. harap trick ni kekal lahh... ad sape minat ..pm aku kt wc : id : eyyjal

sian titi said...

aku dh buat tp asal xbleh?aku gne digi best.

rizal brahim said...

ko buat cmne.. wc jeee

mustaqim alias said...

Salam isya, cmne nk ugrade speed digi unlimited bb 50sen shari tu? Hope isya bleh tlg mus.. 011 25656 050 whatsapp wc : musealias tq(^^,)

rizal brahim said...

trick tu dh closed .. trick 50sen .pm
.id
:eyyjal .. lajuu speed

Anonymous said...

Rizal ibrahim..wasap sy 011 16187651.speed dpt brp?

Katak Poiy said...

Hahaaaa.... Aku terkena

eyyjal said...

trick 50sen unlimited .. digi. pm me : id wc : eyyjal

Ahmad Jafferi said...

Itu bukan trick ini plan digi blackberry promosi..tp yg 50sen bkn unlimited just sehari 1gb shj kouta yg dbri. Klau nk unlimited just msj ON SOCIAL ke 2000 & apn setting korg kene edit jgn buat yg baru..tkot apn loncat ke apn asal kdit akn dipotong..klu xleh edit peranti korg perlu root untuk bypass software baru.

Ahmad Jafferi said...

Achu hui master hackerz blog 1malaysia korg lawat dia punya blog kompom bhasil...

Ahmad Siraj said...

ON BB BBM ni dah x blh buat kan... ???

Fazly Wahab said...

Bro..nak edit apn nak edit apa je..tq..

Fazly Wahab said...

Aku buat pun dah x boleh dah..ada sapa2 tau buat x..

Ahmad Siraj said...

mmg x blh buat dah.. sy pny dah terminated... pastikan... kredit sentiasa cukup.. sim aktif.. jgn off hp.. sy tkna sbb off hp saat auto renewal.. klu hp tpdam pn x blh.. spe yg still pkai..jg syarat2 ni ok.. dia untung

rabiatul adawiyah mohd hanafiah said...

Rugi tol laa

eyyjal jal said...
This comment has been removed by the author.
eyyjal jal said...
This comment has been removed by the author.
Digi said...

http://bit.ly/1vofXxr ...harap membantu

Anonymous said...

http://bit.ly/1CjLeXl (boleh tahan laju)speed

muhamad firdausi said...

tolohg bg apn yg on social tu kat den...

aman sentosa said...

ada cara baru tak..on bb bbm sent ke 2000 semua dh tak boleh guna dh

Anonymous said...

http://bit.ly/1KYxENa . ni manual *128# .. ada kt bawah tu..

Anonymous said...

jangan tension..
http://bit.ly/1Dws9D1

Anonymous said...

http://bit.ly/17aJc0M ... ape noob sgt.. pakai plan sosial.. apn mcm dlm tu.. tu bawah link ad tutorial

Anonymous said...

Bbm ada lagi la. Pm sy nanti sy ajar 0136437139

Muhammad Zaim said...

Bbm tu boleh buat lg? Mcm mne?

fairoz shah said...

SALAM SEMUA....
DAH TAK PAYAH LA NAK JUAL2 BENDA NI....NAK CARI DUIT HARAM BUAT APEEEE.....KALAU DAH ADA ILMU SIKIT KEDEKUT BAGAI...BUKAN BOLEH BAWAK MATI PUN...ITU LA BANGSA KITA...MCM NI SAMPAI BILA TAKAN MAJU LAA..LAIN LA KALAU DIGI NI KAU PUNYA.SENANG JE KORANG IKUT STEP AKU NI...
SETTING...MOBILE NETWORK....ACCESS POINT NAMES...ADD APN BARU:KAT NAME TYPE DIGI PAS TU KAT APN TYPE blackberry.net PAS TU SAVE.KORANG PILIH DIGI YANG BARU ADD TADI TIK JE.PAS TU PERGI KE SMS TYPE: ON BB BBM ANTAR KE 2000. TGGU SMS DARI DIGI: SUCESSFUL REGISTRATION.PLS RESTART PHONE....PAS TU KORANG OFF ON BALIK PHONE...THAN KORANG ON MOBILE DATA...PASTU KORANG TRY BUKA YOU TUBE 4-5 MINIT PAS TU TRY CHK BALIK BALANCE..KALAU TAK POTONG KORANG BERJAYA...DIGI AKAN POTONG CREDIT 0.50 SETIAP HARI SO KORANG PASTIKAN JANGAN TERLEPAS TOPUP ATAU TAMAT TEMPOH NANTI KORANG TAKDAPAT BUAT BALIK.KALAU DAH BERJAYA KORANG BOLEH PAKAI INTERNET UNLIMITED SAMPAI LEBAM.DAN BOLEH JUGA PAKAI KAT BROADBANG,HOTSPOT DAN LLN...SHAIRING IS CARRING...SHAIR SEMUA NI KAT KAWAN2.INGAT MAKAN DUIT HARAM DENGAN CARA NI ( ALLAH MAHA MELIHAT)...buat mase ni blackberry ada problem sikit...korang tryla sampai boleh nanti.cara ni aku pernah beli ngan orang rm 20 aku x nak org lain pn rugi macam aku...haram kalau korang jual kat org lain ni sumpah aku.

Anonymous said...

trick tu speed slow.. puii.. 1 mbps tak lepas.. layan youtube pun xdpt hd.. trick tu x bole pakai lagi.. digi dh tau.. forum CG dh ad crita.. bnda basi bro ..

Anonymous said...

beli yg 3hinggit ni bleh bypass tuk online smua tanpa had.. pandai3 korek ssh tunel

izni nakatsu said...

Dah 4 ari sy send stop Bb tu tapi hari2 dorg duk tarik 50sen kredit saya. Benci la camni. sy nk unsubscribe tp digi masih tarik duit sy.

hamadaui iujujki said...

Mcm mana nk buat bypass?

peNimBa ILmU di TaNaH AnBiYa' said...

betul3 .. sy pon pernah pkai yg bb pnya plan .. tp baru di block dlm minggu ni .. mohon kalau ada trick lain blh tlg share .. mati akai dah ni .. nk internet unlimited .

Anonymous said...

blh ajar tak bro

Anonymous said...

Tak bole da. Digi tuka untuk buat on bb bbm tu. Nanti tahu yang baru saya cakap k

Anonymous said...

sesape x de idea ke unlimited digi ni...pakai ssh tu malas la

gung putra said...

Jdb

gung putra said...

Aku ada buat digi nie tak tau lah simkad kamu blh buat kah tdk nie. Aku baru buat seminggu lepas ternyata internet digi nie free. Pertama buat plan nie guna kredit rm10 ja kawan2 . Yg guna digi ja yg blh. Step 1 pilih rm3 yg seminggu yg 0MB. Step 2 pilih rm3 sehari 150MB. Tapi mau jam 1 subuh keatas ja.. semoga yg mau buat tuh semoga berhungtung

Nana said...

Mksudnye, kne langgan semua tu pkul 1am keatas ye?
Quota xjln ek?

irfan said...

X boleh dah bro...kena cuba trick lain la plak

irfan said...

Trick tu dah x leh guna bro..aku pun beli trick tu rm25...

irfan said...

Mohon tunjuk ajar bro :)

Iefsan Iefsan said...

Izni nakatsu = blackberry tlak duit blh gna lg la 2

Lukman Hakim said...

Sapa2 yg brhati mulia at sini..bleh tolong kongsi ngn sya tntang digi 50sen internet..pm sya whatsap or wechat 0175125771..tq

Lukman Hakim said...

Bro rizal..beriknlah tunjuk ajar..whatssap 0175125771..wechat pow bleh..

Anonymous said...

rm3 smggu boleh bypa** intrnet **limited laju mcm ada qu*ta.. murah je, rm20 sbln by**ss **limited.. nk sye ajar, wasap 01136144780.. guna pasang kt pc, kmudian buat hotspot..

SENTUL BETOOT said...

ajr saya blh.watsPp 0166519251

Si Bunga~ said...

plan bb to smpai bile boleh oke ??? td baru jee terminated ,, to pon sbb xpired date .. hmmm . sape boleh tlg ajar kn trick lain takk ?? ��
email : hajaleha@gmail.com

anold xpunk said...

dpt ke?

anold xpunk said...

nohon share sikit

anold xpunk said...

mohon ajar 0105812852 whatsapp

anold xpunk said...

whataapp 0105812852

Anonymous said...

Kenape skarang da xbole buat ke 2000 digi.da tukar kod ke

Anonymous said...

Bagus ...fairoz.gua suka cara lu.klu ada trik maxis atau celcom sile bagitau.bbm skang dah upgrade system.

Anonymous said...

edit ape kat APN tu.tunjuk ajar ckt.

Mel Tie said...

Mcm mna nk buat? Tlg ajar saya 0165727786

Mel Tie said...

Mcm mana nak buat ni? BOleh tlg ajar ke .

SK BIDOR 2 said...

On bb bbm sent to 23000 / 2000 dah x blh guna. Ada trik ln tak. Tolonggggggggggg

Anonymous said...

Salam...blh bg tlg ajar tak nak bypass ataupun unlimited ke..Tlg ajar saya...01131229153..Tolonggggggggg

tajol34 said...

2 ari lepas ada org jual sim kad digi unlimited 1malaysia black limited edition, punya la mahal sampai rm 50 dia jual. Ada sapa2 ada info..... tolong roger2 ok...... kongsi2 ilmu...... peace.....

Anonymous said...

cari tepon blackberry.. then.. masukkan sim digi anda.. pastu langgan bbm cam biasa.. pas langgan, masukkan semula sim ke hnfon android anda.. still working cam dulu.. pastu jan bagi mati tempoh sah kredit.. tq..
sharing is caring..

Gnit Ting said...

anonymous,buat kat hp bberry tu bjaya ka bro..?

Anonymous said...

hei warga trick.. hehhe. buang masa je korang cri trick2 ni.. jum kita hack password wifi tedekat kt area rumah kita..hehehe..dulu aku pakai trick 50sen ni.. slow je.. dlm masa tu jugak aku cari hack wifi ni.. syukurr la dpt jgk .. skrg aku pakai wifi jiran je.. 4wifi aku tau password.kalau wifi satu ni slow aku pakai wifi lg satu.. hehhe. skrg ni dok umh je.. layan movie. hahahaha.. aku hack wifi org kaya je. saje2 je cri pngalaman hack wifi ni.. skrg ni aku xpakai wifi jiran .aku pakai wifi rumh kwn aku . sblom tu aku mnta izin die.. die x kesah.. hihi.. kalau ad sape2 nk bljr tu leh la pm aku.. aslkn ad laptop dan pendrive .. tu je.. xplu antena ape2 .. skadar pkongsian .. hehehe.. 0165899548

Anonymous said...

Baek tunjuk ajaq kt cni je...wtpe nk pm2

Anonymous said...

kalau tjuk ajar kt sni, cpt kantoi la trik to.. spa nk trik digi rm3 social byp*ss vpn + ssh, tuk fon android shj, skali byar shj.. bleh wasap jika bminat.. *nlim*ted + sp*ed *nlimit*d.. sya ada bg complete tuturiol by email.. 01136144780.. bleh bkak smua, youtube no buffering.. Coc no lag.. Tenq

laboxx said...

Tlg2 org ssh bos...0138671104

laboxx said...

Ajar sy bos..0138671104

laboxx said...

Ajar sy bos..0138671104

laboxx said...

Tlg2 org ssh bos...0138671104

deer yoona said...
This comment has been removed by the author.
deer yoona said...

Thu x mcm mna nk bwt blik trik tu? Actually, sy dah subscribe BB 50 sen tu tpi sy format balik hndphone and internet tu terminated.

Anonymous said...

Klau bleh ajarkan hack Wpa password sy bleh byr... Sms 0103601291

Mus Mohamed said...

saiya pun upgrade tepon abis xleh guna digi 5 kupang lagi. sapa2 leh tolong 014-3637965

Fairul Hisyam said...

Digi unlimited..klajuan ikut tpt..rm3 smingu...brmnat pm..harga blh..blh..blh..tah ap2 lh....skrg trick pkai pisphon..cri kt google..bnde ny free je..tp ad yg mmbongak..jual mhl2..slmt mncuba..

Anonymous said...

Digi rm8 per day unlimited broooo....

Anonymous said...

Pm bos 0143919377.

Nazri Ahmad said...

Rm8 sehari????
mahal oooo,10 hari dh rm80

eyyjal jal said...

langgan rm3 smggu.. tukar apn connect inject. qouta comfirm stay. unlimited.. easy.

Anonymous said...

Bleh guna ka tu ?

Anonymous said...

dh xdpt pakai dh,digi dh detect,max speed,50kbps

Goh toylatt said...

Bleh guna ka ??

Bamg Bam said...

eyyjal boleh ajar tak nk tukar mcm mna apn tu?

digi said...

boleh bypass lg digi rm3 0mb to, guna simple android server.. boleh buka youtube dan google play.. tuk download guna opera mini modded, boleh download file besar.. cuma nk main games on9 xlepas lg... boleh contact sya di http://padlet.com/wall/tpbjugr020zd

digi said...

tgk sni http://padlet.com/Cheeky2411/tpbjugr020zd

zzz said...

http://padlet.com/Cheeky2411/TrickDigi

Muhd Muhyiddin said...

Hii.. aqu bleh gne lg internet digi bb yg rm0.50/sehari tu.. tpi speed dye slow la.. kwn aqu ade yg dh terminated sbb xbyar.. just kne pastikan kedit ade utk byar.. korang thu tk nk speed up digi bb ni? Slow la.. Mohon tunjuk ajar~

as salam said...

whsp 0165899548

. nk show trick ssh skrg. kne blok klau orgtau. ad plak amek ksempatan

as salam said...

pakai apn indon.. dgn acc ssh.. yg aq lanngan rm18digi sbulan.. aku hbs kn trs qouta.. dh qouta hbs connect ssh je.. xrugi . hati kene kental nak pakai trick2 ni.. line kdg ok kdg xoke.. kalau oke tu download la puas2.. aq puas ht sbb unlimited.. game laptop 30gb aq dh downlod. pm 0165899548. aq bantu slagi bole

Anonymous said...

Digi + maxis unlimited kuota
Speed d jamin 1mbps ++
Maxis 4-5mbps
Digi 5-10 mbps (klau coverage bagus)
Ini bukan trick , ini servis ssh
Bulanan cuma rm30 . .
Pastikan fon sudah ROOT !!
Berminat ?? Jangan malu , pm trus. whsp 0165899548

DigiTrick said...

rm3 smggu. setting di APN, open smua unlimited.. tidak perlu set software apa3.. untuk fon android shja...trick, tiada warranty .. sms di 01136144780... sms shja.. harga mampu milik hee aka top4

Anonymous said...

sape minat digi unlimited bole whatsapp 0177534121 4 detail

bole guna d android,iphone ,window

xperlu root pn

juz rm30/month

bkn trik/ghost

Digi Quota? said...

Syarat android fon dan digi.. Weekly rm3 bypass all.. hanya rm30 skali bayar shj.. Xperlu software... Pm wasap 011-3614 4780.. Untuk hati kental shj.. Speeds mcecah 2mbps.. Bkn 200kbps, 2mb bro... Blm cuba blm tahu.. Warranty dan insurance disediakn

Zulkifli Arlis said...

Check out http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! THE ONLY WORKING FREE GEMS GIVEAWAY FOR COC!!(dcWW37wxNY)

Zulkifli Arlis said...

Check out http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! THE ONLY WORKING FREE GEMS GIVEAWAY FOR COC!!(dcWW37wxNY)

Anonymous said...

Yang 3hinggit(0mb) tu bole ke pakai main game online mcm coc..zynga poker...???

Anonymous said...

digi trick baru... hanya perlu dail code ja.. xperlu software, xperlu tkar apn... dail code running.. rm3 weekly... unlimited benda brasaskan google spt youtube dan playstore... wasap 011-3614 4780

jaffar said...

Digi unlimited....whatapp saya 0176191859 rm** sahaja sekali byr.....guna sim anda sendiri

Anonymous said...

trick digi bulan puasa .. pakai O.vpn ..xplu root.. rm10 je.. pm . 0165899548

Muhd Fahmie said...

Unlimited tu aq nk ambik mana aq nk join ni..

Muhd Fahmie said...

Macm mana sya nk dptkn vpn tu

Muhd Fahmie said...

Macm mana sya nk dptkn vpn tu

Muhd Fahmie said...

Unlimited tu aq nk ambik mana aq nk join ni..

harry febrian said...

Sape nak aku ajar trick digi rm3/minggu tu??free je..heee ��
kira amal di bulan ramadhan..pm kat wechat ry_harry
sharing is caring haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up