Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

Korang hari-hari busy tak??


blogger-emoticon.blogspot.com hurmm.. kebelakangan nih mood selalu berubah-ubah.

...................................................................................................................


busy wink2*

Salam guyz
Malas nak cite pasal lama bona x update blog.

Cite pasal keje pon malas na nk cite.

Kita cita pasal semalam Sabtukan sya keje.
(eh bukan pasal keje tau)
Ingat nk ot sebab nk ting ting ujung bulan. Tp cancelled.
Sebab sya kena pergi buat kad tett.. Dh lambat kang xsiap lak.
Hajat nak buat dari awal bulan 3 ritu tp xmenyempat je badan nak kesana sini.
So ambil peluang pas keje balik solat n angkut sorg adik ikut sekali.
Tengah siap2 tuh tut tuttt incoming msg.
irda:syah jom jalan ari ni.
aku:ok tp nak wt kad tett dulu.
irda:ok.

kol 3:
kring2
syah kita ada kt seremban prade dh nih. Jumpa cni eh.

Owh ingat g jalan mana.
Rupanya dia nak ajak kita karok. ish3.. hahaha.
Pergi je lah sebab dah janji nk jmpe.
layan~ zazzz. kui3~
blogger-emoticon.blogspot.com
.....................

Pastu di belanje makan. weee~
Sedap gak makanan di. Owner dia org kelantan.
Mak i ada pondan keje situ.. agak2 gay ramai x datang kedai tuh??
hoh..
Sya makan nasi goreng cendawan. yippii best2.

Orang belanja sume sedap.
Korang pon nak belanje ke? bak siniblogger-emoticon.blogspot.com

Nak makan banyak2 biar gemok balik. lalala~

Overtime time cuti di rumah

psssttt pssttt... rajin x i?
pepagi rasa nak overtime kat rumah.
Dok buka2 dms nak wt kerja. Hoh.. ini sume kerana LHDN. Dari aritu memenatkan i. Nak itu nak ini. Bagi surat lambat. Pastu due date cepat. Owh no..blogger-emoticon.blogspot.com
Awal bulan 4 ni kene submit softcopy listing kereta yang dibeli oleh customer.
Banyak tuh untuk setahun punya. Tak kan nk mengadap satu benda ni je.
Banyak keje lain kene buat. T_T










Apa lagi oleh kerana kerisauan xsiap keje. I pon nk start wt keje kt umah.
Erk dms susah lak nak buka. maybe sebab tenet dah lembap gler. blogger-emoticon.blogspot.comcm ne ni..





blogger-emoticon.blogspot.com

Full of Sunshine

Korean song~
Love this song so much. Will u too?
let sing.

오늘도
햇살 가득히 / oneulro haessal gadeukhi


너의 빛이 내렸어 / neoui pichi naeryeosso

너의 미소는 하루를 채워주고 / neoui misoneun nae harureul deo chaewojugo

조금은 우울할듯한 아픈 하루 마져도 / jogeumeun u(h)urhaldeuthan apeun haru majyeodo

너로인해 모두 치유되는 기분인걸 / neoroinhae modu chiyudwineun kibuningeol

모든건 / yi modeungeon

Only for you
하루를 잊게해 / nae harureul igehae

My love
언제나 곁에 / eonjena kyeote

With you
그대만 있다면 / geudaeman ittamyeon

어떤일들도 / eotteonildeuldo

I do

오늘도 햇살 가득히 / oneuldo haessal gadeukhi

나의 빛은 내렷어 / naui picheun naeryeoseo

너의 미소는 하루를 채워주고 / neoui misoneun nae harureul deo chaewojugo

조금은 우울할듯한 아픈 하루 마져도 / jogeumeun u(h)urhaldeuthan apeun haru majyeodo

너로인해 모두 치유되는 기분인걸 / neoroinhae modu chiyudwineun kibuningeol

모든건 / yi modeungeon

Only for you
하루를 잊게해 / nae harureul igehae

My love
언제나 곁에 / eonjena kyeote

With you
그대만 있다면 / geudaeman ittamyeon

어떤일들도 / eotteonildeuldo

I do

가끔은 힘들때도 있겟 / gakkeumeun himdeulddaedo itge

너를 아프게 할지도 몰라 / neoreul apeuke haljido molla

하지만 절대 놓지 않을거야 / hajiman nan jeoldae nohji haneulgeoya

항상 너의 곁에서 / hangsang neoui gyeotaseo
Only for you
하루를 잊게해 / nae harureul igehae

My love
언제나 곁에 / eonjena kyeote

With you
그대만 있다면 / geudaeman ittamyeon

어떤일들도 / eotteonildeuldo

I do

Only for you
하루를 잊게해 / nae harureul igehae

My love
언제나 곁에 / eonjena kyeote

With you
그대만 있다면 / geudaeman ittamyeon

어떤일들도 / eotteonildeuldo

어떤일들도 오오 / eotteonildeuldo ohoooo

p/s: nak layan lagu ni leh cari kat mp3..
hero dalam doremifasolatido ost ni sungguh cute. ^^v
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up