Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

Overtime time cuti di rumah

psssttt pssttt... rajin x i?
pepagi rasa nak overtime kat rumah.
Dok buka2 dms nak wt kerja. Hoh.. ini sume kerana LHDN. Dari aritu memenatkan i. Nak itu nak ini. Bagi surat lambat. Pastu due date cepat. Owh no..blogger-emoticon.blogspot.com
Awal bulan 4 ni kene submit softcopy listing kereta yang dibeli oleh customer.
Banyak tuh untuk setahun punya. Tak kan nk mengadap satu benda ni je.
Banyak keje lain kene buat. T_T










Apa lagi oleh kerana kerisauan xsiap keje. I pon nk start wt keje kt umah.
Erk dms susah lak nak buka. maybe sebab tenet dah lembap gler. blogger-emoticon.blogspot.comcm ne ni..





blogger-emoticon.blogspot.com

0 budak comel:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up