Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

SUNVILLE PROPERTIES SDN BHD



Wah mmg dh lame sgt x update blog. Maklumlah skrg ni ble nk penghabisan sem sume jadi bz.. berlambak2 keje nk disiapkan. (lain kali jgn wt keje last minit lg ok)
Kadang2 je ada peluang try gak curi2 ckit masa nk buke blog nih tp xmenyempat nk post pape ok. Tapi buku muka ari2 sempat lak. kih3..(gelak sopan). Smpai ada yang tegur knp blog ni dh berlalang. ngeh~
Tesis xbergerak dgn kadar segera, asgmnt tergesa2 wt, tido still lelap, mndi still basah. :p
Hmm semalam baru habis satu presentation yg paling rumit keje nye. Letih dibuatnye hanya kerana satu perancangan projek pembangunan. Boleh dikatakan berhari2 dok discuss mengadap mereka.



(mereka yang ku tatap hari2. huh!!)


Dari pagi smpai petang dok bertenggek kt lib smpai cik Din naik kenal muka2 kitaorg n port kitaorg xpernah berubah. Mcm dh setting nama kitaorg kt cituh.. hehe~
Mula2 sblom kita org hari2 discuss tu mcm2 benda jadi. Selisih faham, marah2, geram2, tension2, stress lh n macam2. Btw kita bila melakukan kerja scr berkumpulan ini haruslah sntiasa menjaga hati ahli2nya n cube mengelakkan perkara yg bole membangkitkan kemarahan n ketidakselesaan mereka2 dlm kumpulan tu. Tp lama2 makin hari makin syg. Group kami kembali teguh n bekerjasama dgn hati yg suci.. ewahh~
penat lelah menyiapkan projek besar nih smpai keje lain lak yg terabai. aiseh... terok2..
Kebetulan lecturer untk subjek ni adalah merangkap supervisor aka mama aku.. adoi tiap kali jmpe dia sound aku sbb xanta lagi tesis aku kasi dia tgk. Huhu.. (merewang je thu)
eh3x chop2 aku pon xthu merewang tuh apa tp mcm sedap je gune ayt tu so i pon gunee..

Kerana projek pembangunan ni mnybbkan peluang untk brjumpa ngan kekasih hati tidak kesampaian sbb sabtu ahad pon dok discuss.. huhu so sad... sory abg.. (baru je nk g facial same2.. frust tol last minit cncl)

huh!! byk lagi benda yg berlaku kebelakangan ni tp kang kalo dok cite sume dh jadi cm diari lak blog nih.. ekeke~ bkn ada org nk bce pon.

-Kepenatan, kelelahan dan pengorbanan kami sebagai peneraju SUNVILLE PROPERTIES tidak disia-siakan kerana kami berjaya merangkul tempat kedua dalam kejohanan olahraga.. ekkk??? pe da.... merepek xabes2 i nih.. harap maaf.



-siaran tergendala-







manager: fendi
asstn: tehah
accountant: sya lh tu...
architect: ayob
marketing: ipin

haa tu pics selepas present n time snap2 wit our group.
Mmg bersyukur kerana berjaya mengalahkan 5 group yg lain dan dua diantaranya adalah merupakan saingan yg menjadi kegerunan kitaorg kerana mereka mmg selalu melakukan kerja yg gempak2. Kecewa ckit ada gak sbb x mng tempat pertama. hehe~ gatai tol.. lagi satu kecewa sbb kami x decide betol2 n masukkan part yg gempak2 kt bahagian akaun. Padahal 13 pages wt keje pengiraan akaun tuh tp xmasukkan pon.. :( agak kecewa tp xberguna. Aku merangkap akauntan agk kecewa kerana tidak dapat menumpukan sepenuh perhatian kt bahagian keuntungan syarikat sbb sibuk tlg wt bahagian lain gak. N kami (tehah n i) mlm sebelom present sibuk mengedit slide kasi cntk n menarik gituh. Xpe lh dapat tmpt kedua pon orait kerana hny kekalahan tipis dgn jrk mata hanya 1.5. Yipiii...

Tp xpe sume dh selesai n tinggal peratus untk exm lak.. harap2 dpt wt yg terbaik tuk exm n dpt A gituh.. Bru berbaloi.. hehe~ mama Dr Azima kasi A tau untk i...
ha ni pulak gmbr time discus lg:

adeh lmbt lak nk upload gmbr seterusnyee.. loading lame tol.

uik???

bru je ckp gmbr dh kuar. hik3. Layan~







(muke sume sememeh keletihan)

P/s: muka ku nmpk besar mybe sbb mata ku nmpk kecik.. huhu~ ada x ubt nk kasi mate ku x nmpk sepet.. seyhh~

0 budak comel:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up