Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

Overtime @ overpaid

salam gurlz n boyzz~ hehe
Saje nak kepoh kepoh yg i overtime harini selama 1.15 - 2.30. (ha kire lh sendiri brape lama)
Terlalu byk keje nk dibuat kt ofis sekarang smpai xmenang tangan.
Lebih2 lagi since ofismate sorg ni nk benti keje dh. So mmg beberapa keje telah di main passing2 kt aku.

Owh no.... n bertimbun lah tray aku banyak yg tertangguh. So dihari yg bahagia (ari cuti untuk semua pekerja di n9) aku terpaksa merajinkan diri untuk berkerja (double tau ot time2 cuti umum ni) suke2 even penat.
Time2 genting untuk dak2 account department buat keje tbe2 ada yg dpt keje gov n nk benti dh. Seronok betol dia dpt keje gov. Dapat lar dia jauhkan diri dari tekanan kt ofis nih. arghhhhh!!!!
Ilang satu fren kt dalam bilik authorized person only nih. Sedey2 (T_T) n bakal diganti dengan org baru.
Isnin ni masuk kot. Xtau lh dia nih ngam ke x ngan kitaorg yg gila2.
(dorg kata aisyah nih lawak lh. lembut tp lawak)
Eh lawak eh. Xkusangka dh ada keje sambilan jd pelawak kt opis. Hoh?

So kira2 duit gaji bulan depan bole lh backup ckit dgn dgn ada nya ot sbb monteng byk sbb nk ambk lesen.
Ha xcite lg kn ari rabu ari tu g test computer. Suke tau~ dapat full mark you.. Alhamdulillah.
(eh masti korg ckp aku ni tu pon nk cite kt blog. Saje je nk menunjuk kn)
xpe lh apa sume nk pikir. Xde niat lain selain saje nk share2. Aku ni org kata bengap ckit tp syukurlh dpt lulus. Isau tu sbb main dgn duit sume tu. hehe~

opsss!! tertinggal cite kt ats tu. smlm kn ot 5 jam. Lama ke kejap?. Ok lh. Mengantuk sbb ujan membasahi bumi.
Tp semakin berkurang lh keje yg perlu disettlekan. Isnin ni mesti busy. Kang tgh wt keje ngan tepon nye ada je org nk col. Sila lh col kt department lain leh? hoho.. Kadang2 n selalunya dorg nk cakap ngan org lain. penat je angkat n kene pass2. adoi~ Tekanan2. (Hoi!!!! nk mintak keje bukan main dlm resume : leh keje under presure. See now what happen ma? xtahan ke??) ekekeke~ Ala senyap2 suda lh. Kita2 je tau k. Pas bace sila ilang ingatan. ^^v peace.

Pe lagi nk kecoh2 cite kt sume lg ek. hmmm... ha.. Nti blajar bawak kete ari Sabtu ni (22hb Jan) n Moto (27hb Jan).
Harap aku xkene marah ngan cikgu cikgi kt cituh sbb bengap sgt. haha.

Korang nih bace2 je dh solat ke? kalo belom baik solat dlu pastu sambung bace k. babai i nk solat. ekekeke~

0 budak comel:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up