Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

Cash Out Pertama Nuffnang

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. walaupun blog ni selalu tergendala, terbiar, berhabuk dan uzur tapi hari-hari masih ramai lagi yang masuk melawat. Haha.. Terharu. (T_T)

Semalam baru sahaja cash out gaji dari Nuffnang. Tak adalah banyak mana pun sebab aku bukan rajin update blog pon. Bergantung harap pada post sebelum ni saja. Terima kasih nuffnang. Bolehlah buat shopping..



Oppss!! Sorry tak tunjuk amount.. Tak macam blogger lain yang dapat riban-riban.

3 angka pon dah syukur. Amin. Untuk pengetahuan korang setiap kali kita cash out duit tu kena bayar fee RM1. Selepas tu kenalah tunggu cek dari nuffnang sampai dekat rumah. Jadi kena bagi alamat yang betul. Rasanya dalam masa sebulan baru dapat. Huhu lama kan. Harap-harap selamatlah sampai.

Nanti bila dah dapat baru kita share okay. Err.. bukan share duit. Share pengalaman sajo.. hihi.. Btw thank you NUFFNANG dan korang. Semua ini pon atas kerjasama korang juga. Nanti mintak layan and click iklan nuffnang dekat blog ni lagi ye. Thank you sangat..

Jadi kalau korang ada blog,  alang-alang tu tepekkan je iklan nuffnang dekat blog. Tak rugi apa-apa pon. Boleh buat duit shopping. yippii..

0 budak comel:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up