Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

Dh lama x jenguk

salam...

lama sgt dh x mengupdate this blog. Mcm2 kisah dh berlaku sepanjang tamatnya zaman bujangku di uni..

pahit manis perit getir sume ada. Kadang2 tergerak gak nk update blog nih dgn kisah2 yg aku lalui tp cm sewel je nk cite sume tuh.
kadang2 blog ni satu alternative nk kepoh2, nk lepas geram, luahan hati, cetusan minda, diari diri dan mcm2 lagi lh mengikut penilaian individu itu sndiri.

huhu.. pe hal lak nih.


so nk cite lh sikit peristiwa terbaru yg aku alami ye..

(skip je.. hahaha msti sgt mmbosankan)

sad story mory tau.. fon ilang..
cm ilang nyawa ble ilang fon tuh.
(fon kn mmbolekn kita col2 pakwe.hehe) pakwe je ke??? hmm xkn mak kot. satu umh xkn nk col bagai. hahaha..

Habis ilang sume gmbr kenangan dlm fon tuh xsmpat nk transfer.. penat posing2. gagaga~

Habis pusing cari fon tp xjmpe siap melakukan spotcheck ke ats beberapa individu. Cian lak dorg kalo dorg mmg x bersalah. tu lh first time aku beli tepon tp ilang lak.
touching u~:(

Next mori sad2 is bout my beloved alias my cinta (hehe blushing2 seyh) Hmm belek2 lappy nya tibe ym tersign in automaticly.
sob sob sob~ usha2 then stop.
i'm start crying.
xnk story mory pasal nih. hey go go u.. lost my memori..
yeayyy nothing happens la..
no worry plzzz pelangi...

family problemas.. x nk pikir dh. sibuk je ek nk thu..
hahahha...

k lh next time i stori stori lg ek..
byk lg yg berlaku sblum ni tp kang jd cm thesis lak duk cite dlm nih.. babai.. muaaaaaahhh..
lalala~

0 budak comel:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up