Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

Salam Maulidur Rasul kepada awak yang tengah baca tuh


Wah esok cuti maulidur rasul kan. Bestnya cuti. Tapi sila paham i xdapat pon cuti.
Korang sila lah jeles. tolong lah. ngee~
Esok walaupon g keje tapi bos wat sambutan maulidur rasul. So ada makan-makan free tu yang i lap u bos even kene marah. kih3~ shuhhhhh tolong jangan bagitau bos i tau. Nanti lagi kene marah.
Sekarang nie kalo ada pape tak puas hati dah tak boleh nak luahkan kat FB tau.
Nanti bebudak ofis tau lah. Kan dah kantoi nanti. So just share kat blog lagi best. Tak de sesape yang tahu kecuali korang ni ha. Tengah baca blog pelangiisya kan kan??
Haa... bace je tau. Simpan pas bace. Biar pecah di perut jangan pecah mulut korang nanti i buat.
Hohoho!!!

(gambar yang memang tak de kaitan dengan anda)
wee~
Eh cuti ke keje sok? Kalo cuti selamat bercuti ok. Kalo keje selamat berbakti kepada company anda. Besok agak2nya boleh balik awal kot. Tapi Kene OT lah. uhuk3~ keje berlambak-lambak tau.. sapa mau tolong sila angkat kening. huu.
Kebelakangan ni memang terlalu busy or aku saje busykan diri.
Owh MEMANG BUSSSYYY LAH!!!
Macam2 perlu disiapkan. Pastu banyak juga yang terpaksa dicheck.
Tadi dengan cheque tak clearnya. Tengok2 cheque yang aku bank in tuh tak de pon dalam bank statement. Grrr ni salah bank ke salah aku. Hishh.. tapi kalo salah aku mesti cheque tu akan return. tapi idoknye lak bank return. Ke salah runner aku? ntohnye lah xdapek den nak menolong. Kita tunggu dan lihat. Aku dah col bank. Hope xde benda yang bakal merumitkan keje aku. arghhh!!!. Presure.

2 budak comel:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up