Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

jalan-jalan tahun baru cina. wee~


Salam... hai pe khabar semua.
hope korang sihat je ek. Sekarang ni musim orang sakit.
ada je yg dok mc kn. Saya alhamdulillah sihat wt masa nie.
weee~


(sihat kan)
Bile cuti tambah sihat i.
Semperna cuti ni baik p jalan2 dari melepak kt rumah. Betol tak?
Ngee~

Xde lah. Actually kalo xada pape sgt memang tak lah rajin sangat nak keluar.
Tadi p survey keperluan nak tetttt~
Wah memang cantik kain2 nye. Harga pon berpatutan nak dibandingkan dengan menyewa baju yang dh siap. Design boleh ikut selera kita, size kita n boleh di sewakan semua. Yang penting jahit sediri ma..hik3~
money2~
sepasang bju leh sewa RM500. Kalo dh ada orang sewa sekali je dh balik modal pon.
cayalah. Memang berbaloi.

Tp jalan2 xdapat lama sebab bawak mem besar. X larat lak nak berjalan. xsampai sejam jalan dah nk balik dah. adoyai~ huhu.

(pssstt.. ni lh org nye. Yang pakai baju kotak2 nih)


Memang sedih dua jam je kot keluar. Ini membangkitkan ketidakpuashatian.
hoho~
eh2 nak tau tak?
Kitaorg nih kalo berjalan mesti bergambar even tempat tu dh lapok. Macam jakun lak tgk port2 yg menarik mahupun tidak. Pe lagi silakan. lalala~

peace ^^v


Ini dengan adik yang sedang belajar kt IIUM. Dia ni memang aku xsuke sangat nak bergambar dengannya sebab menampakkan yang aku ni rendang dan comel. Kui3~



Owh ni lagi sorang yang makin meningkat dewasa n tinggi. Eh knp aku xtinggi2 lagi. Lambat betol nak tinggi kan. huh!!
Adik ni panggil baby tua. Dah besar gajah nih pon still panggil baby tau. X mampu dielakkan.
Selalu memang dok ngadap dia je. Boleh dikatakan hari2 lah. haha. ofcos lh kn sbb kita org satu bilik n kt umah mmg dok ngan dia je and mak.

Sila lah anda sume lihat kejakunan kami melihat tanglong.
mesti cina2 kat luar sane tuh berasa nak hadiahkan je satu tanglong yang berlambak kt umah diaorg kt kami satu kan kan.


Tak pe lah janji kami hepy walau dapat keluar kejap je kan.
Pssttt psssttt.
Gong Xi Fa Cai sume. Terutama kepada ofismate : tommy, henry, edward,james n sape lagi xingat lak. Tibe2 lupe ingatan. Korang.. i nk angpau ma.. hehe.
Musim tahun baru cina ni kt ofis hari2 makan limau mandrin.. cirit i~ wekk. (^^)v

0 budak comel:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up