Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

Wajah Baru Untuk Tahun Baru

Salam...

Dah penghujung bulan Jan 2012 baru nak buat perubahan. Tak gempak langsung. Nak buat macam mana tiba-tiba je bosan tengok blog sendiri. Tapi yang tak bestnya aku lupa nak snap gambar blog lama yang hijau penuh dengan buluh/tebu.

Sekarang dah jadi mak cik pink pulak. Tak ada warna kesukaan yang tetap. Kan pelangi ada 7 warna. Mari kita imbas kembali (Micheal=merah, Jackson=jingga, Kena=kuning, Halau=hijau, Balik=biru, India=indigo, Utara=ungu). Dulu aku ingat warna pelangi guna key words tuh lah. Sangat berjasa Micheal Jackson dekat aku dan mungkin korang gak kan. Alamak korang... pink tak ada kan dalam senarai warna pelangi??? (Tak apa ala-ala merah)

Template ni aku ambik dekat blog ini



Ini lah wajah baru blog pelangi. Nampak girly sangat kan. ngee~
Ada macam-macam lagi template yang cantik-cantik untuk tatapan semua. Kalau rasa nak tukar template boleh cari dekat blog ini ok. http://www.bloggertemplatesfree.com/

Caranya:

1. korang boleh pilih template yang korang suka.
2. Scroll kebawah sedikit ada button Download dan Live Demo.
3. Click button Download
4. pastu ambil code xml paste dekat html
5. Done..

0 budak comel:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up