Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

kenapa aku macam relex je padahal orang lain busy???

hmm borang soalselidik dh siap selepas beberapa tapisan dilakukan..
org lain bz key in data mereka n nk wt analisis. aq??
fuh.. bz study muka buku.. lalala~
aceli aq isau n nk siapkn secepat mungkin keje nie.
tppp................
ssh tol ble pkir nk berurusan dengan oku. Bkn oku 2 ssh.. (aq yg tkt menyusahkan dorg)
huhu alasan.
tarikh nk present xsure lg. hari 2 dh cancel mse 2 hb 1. fuh selamat. (kalo kne present time 2 gak jwbnye aq a kn menipu sunat) ahak3x
hari 2 dh pegi JKM nk mintak izin nk wt survey kt ci2. Pas2 jpe lh en.Azim. encem gak n tinggi muda belia gitu. gatai aq.. hak2. (jgn mrh lalink)
hmm ckp2 ngan dia n dia suke2 komen aq nye borang survey. komen pasal huruf besar kecik je
lak tuh.
Adeh encik.... heloooo blogger-emoticon.blogspot.com i dh fotostat byk tuuuuu... biaq lah. Abaikannnnnnnn...
hmm malas lak bile pikir2 nk wt paper project nih..
rse nk dok relex2 jer. Xnk wt asgmnt, blajar, keje, n so on. Nk berlenggang kangkung n enjoy. hihi... itu hanya sementara. Membazirkn boreh jer org n9 kate kalo blajar tinggi2 tp hasilnye cm tuh.. so.. conclusionnye aq tewuskn berjuangan yang masih belom selesai nih... chayok2.. aja aja fighting bak kate bf aq yg cumil tuh.. blogger-emoticon.blogspot.com
ngee~blogger-emoticon.blogspot.com

0 budak comel:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up