Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

Pendapatan sampingan yg sgt senang aku pernah jumpe~

u all mesti xberapa yakin dengan benda mcm nih.. (kalo xyakin kenapa leh main nuffnang)
Ha ni lebih kurang dgn nuffnang lh. Tp benda ni cepat naik amoun yg kita dapat. Dengan hanya 1 click kita dh dapat USD1. Ha percaya x????


blogger-emoticon.blogspot.com

jangan risau..
website ni xambik korang nye maklumat yg membahayakan pon.
korang pon tak perlu susah2 sangat nk cari downline.
x rugi kalau kamu kamu n kamu mencoba.
Kalo x Caya cube korang ikut step nie n pasti korg nmpk hasil dalam masa just sehari jer..


Macam nie caranya:

mula-mula click cnie.
CLICK HERE

Pastu register lah ikut pe yg dia nak.
(xbanyak pn benda yg dia nk. contoh: usernama n pasword, email, conuntry, nama korg)

ha.... senangkan.
pastu dh boleh mulakan aktiviti yg membolehkan anda mendapat USD1 dengan satu click.

Tuga anda seterusnya ialah:
click -SURF ADS-

lepas klik citu akan kuar lak: paid to click, paid to signup n earn more
korang klik pada click link di paid to click (dia akan tulis brape yg available untk korg click)

kadang-kadang ada 6 link leh click, kadang2 dua je n kadang2 satu je. (ikut lh jnji boleh click)

korang click satu-satu link dulu. Jangan buka sume link tu terus. (bawak bersabar)

setiap satu link tuh kne tunggu 30 saat. (kt atas akan ada tulis wait:30sec.
selesai 30 sec tu nanti dia akan suruh korang click satu no. Korang click lh no yg dia suruh tuh.

dah selesai satu link n korang tutup lah tu n korang leh wt link yg seterusnya lak.

SENANG KAN.....
HEHE..


blogger-emoticon.blogspot.com

Baru semalam buat aku dh dapat USD18

SO TUNGGU APA LAGI!!!!!!!!
MARI RAMAI2 CLICK KAT CINI....

sebarang pertanyaan kalo xpaham leh tanya sya........ hehe.
gud luck sume~

blogger-emoticon.blogspot.com

0 budak comel:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up