Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

xperlu mahal pon boleh melaram gak..

blogger-emoticon.blogspot.comkhas untuk semua wanita...

wanita slalu mahu kan yang terbaik untuk dirinya. Transformasi terhadap diri kita ada kalanya memberikan impak yang lebih baik agar kita mempunyai semangat baru, cara baru,new style n new boyfriend. Ekeke...

kadang2 kita rse kita nie xcntk n nmpk tidak menarik, sentiasa merasa rendah diri. (melalut lak aku nih, adoi..)

hmm jom kita nengok contoh nih:


terok kan muka dia.. cm ne nk ubah personaliti seseorg jd lebih bersemangat. (mate dh la kecik, muka lebar n pape lah.. huhu)


xperlu banyak sgt bendanye pun xpe. contoh:

(compact powder, blusher, lipstik, eye shadow n eye liner)

result:



muka yg pucat n xbermaya menjadi segar bile letak blusher. jd pink2 gituh..


tak salah kalo mencube even kita xpro pun bab nih. Asal leh kembang sendiri sudeh..lalala~


takut org ngate????? huh... peduli pe ke org. Mereka bg kome2 sume mkn ker??? bersikap positif lah terhadap diri anda. cewah...


SO...

marilah kite bersolek2. Ble lg nk sonok2 sesama wanita.. (bersolek merapatkan silaturahim)

yeke???/

ntah la.... ok je kot.


Daaa..........

p/s: maaf jika ada tersalah n solekan ini sangat huduh n makin menghuduhkan muka asal.
p/s kuasa dua: solek lah mengikut keadaan n tempat.

2 budak comel:

nUr FaTiHaH.... said...

apsal muke ko x make up tu nampak tembam semacam..hahahha

pelangi said...

ha 2 lh rahsia kecantikan makeup.. lalala..
kalo ko xnk muka nmpk tembam meh aku tlg makeupkan kasi shading lebih. ngee~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up