Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

Macam mana nak guna gps?

Salam.

Arghhh...aku sampai nak termuntah cari macam mana nak tracked member guna gps. Kalau tahu guna senanglah aku nak tahu keluarga aku dan en.bunbun ada dekat mana. Senang nak pantau. hikhikhik~ Dari semalam dah jumpa macam-macam tapi still tak dapat membantu.

Macam mana ni... Kekolotan aku dalam teknologi akan terserlahlah kalau macam ni. Ish!!!

Aku dah download application untuk kesan kalau telefon kita hilang. Nama application tu 'Wheres My Droid'. Dah try tapi kurang mahir lagi dan kurang berkesan sangat. Ke aku yang bengong tak tahu nak guna sangat lagi. Hish~ (kesat peluh dekat ketiak)

Korang nak curi telefon aku ke? Boleh je. Tapi gantikan yang lebih canggih. Boleh? hahaha. Babai lah.

2 budak comel:

masmaribellmastura said...

tula.handphone kawan kiter hilang haritu..xperia x10..sian plak kat dye. bole ke kita nak kesan hp yg hilang? setahunya blackberry and ipod jer..hee.

pelangi isya said...

android boleh. Tapi complicated jugaklah. Kalau kita tak on gps so tak dapat kesan jugak. Saya baru je guna wheres my droid. Sayang oo kalau telefon hilang. baik murah apatah lagi mahal. hehe~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up