Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

Sibuk Nak Belajar Balik Bila Dah Habis

 
Tapi kalau tak nak ada exam boleh tak? hakhakhak~

Wah.. mengada-ngadakan. Masa belajar lagi sibuk korang nak kerja. Ni dah habis konon-konon rindu nak belajar balik bagailahkan. Ingat orang lain pun tak belajar ke?? Kalau semua orang nak belajar dekat universiti tak habes-habes macam mana budak baru nak masuk? tak kemuatan der.. hehe

Saje je intro macam tu. 

Tapi majoriti akan cakap macam tu bila dah habis belajar.  
Dorang akan cakap macam nak masuk belajar balik. Tapi taknak exam. Nak belajar je. Lol

Saya sudah. Anda? hehe~
 Mesti korang macam-macam perangai masa belajarkan? Yang pasti banyak gambar dan macam-macam style. Dekat cerminlah dekat pokok lah dan macam-macam lah.

Eh aku pon ada gambar kat cermin

Bukan korang je pergi I-City ok. Pffffftt~


Arghhh internet slow. Babai.
(T-T)v

4 budak comel:

Ikan_Pari@@ said...

dah rupe macam iklan CNI dah tu :O

pelangi isya said...

Haish... ada ke pulak.

sabree hussin said...

ada kot yang tak payah amik exam.. belajar je

pelangi isya said...

owh apekah? belajar ape tu?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up