Jom tengok apa yang menarik ^^v

Exchange List

Mari Follow Blog Ni Pulak

Salam.

Semakin hari semakin maju setiap orang. Macam korang yang tengah baca ni. (hehe memang aku bodek ko)
Sebenarnya hari ni aku dengan baik hati nak ajak korang follow blog mereka ni.





Ni blog kakak aku yang sulong. Korang bolehlah usha-usha dia mana tau boleh tambah kawan dengan korek-korek rahsia dia. Dia ni blogger baru. So siapa lagi nak support kalau bukan korang. Dia hajat nak beli laptop pakai duit iklan. Jadi korang alang-alang dah singgah tu jangan lupa klik iklan dia. Klik je mana-mana korang suka. Nak klik semua pun aku tak larang. 



Blog ni milik adik aku paling busuk. Opsss... paling bongsu. Dia ni tingkatan 3 sekarang. Korang boleh brain wash dia ni bior rajin belajar. haha~ Dia memang jarang update blog pun sekarang ni. Budak ni pon suka pakai baju aku. Sebab dia tinggi pada aku, Ada ke patot??? Memang tak patot.

p/s: Baca je ke??? Jemputlah berjalan-jalan ke Korea. Huh?? Malaysia lah.

Babai~

2 budak comel:

Ikan_Pari@@ said...

jangan lupa lawat blog ini juga: http://pelangiisya.blogspot.com

pelangi isya said...

hhahaha memang sengal. Tapi tetibe terbaik. (*-*)v

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terjah Mereka Pula:


up